Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Innovatieve tandpasta's die elk gebit schoon en wit maken.

Tandpasta's

Met de producten van Colgate Kids wordt tandenpoetsen een feest.

Producten voor kinderen

Professionele mondverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift.

Overige mondverzorging

Elk gebit is anders en heeft andere verzorging nodig. Colgate heeft een oplossing voor elk gebit.

Zoeken op voordelen

Welke producten zijn verkrijgbaar via mijn tandarts om tanden thuis te bleken?


Witmakende producten die verkrijgbaar zijn via uw tandarts zijn een handige en doeltreffende manier om thuis uw tanden te bleken. U kunt uw wens voor wittere tanden bespreken met uw tandarts zodat hij of zij u het juiste systeem hiervoor kan aanraden.

  • De opties die uw tandarts kan bieden, zijn gebaseerd op een witmakende gel met een actief bestanddeel, meestal een vorm van peroxide, om uw tanden te bleken.
  • Uw tandarts begint met het op maat maken van een mondbakje. Een bakje op maat is prettiger te dragen dan een mondstuk dat u eerst moet uitkoken of een ander vervormbaar bakje. Met een op maat gemaakt bakje is het gemakkelijker om zowel uw boven- als ondertanden te bleken zoals u dat zou willen. Ook wordt gevoelig tandvlees tot een minimum beperkt en worden uw tanden op de juiste manier blootgesteld aan de witmakende oplossing.
  • U krijgt de witmakende gel van uw tandarts die u met een spuit of tube in het bakje kunt doen. De witmakende gel bevat meestal carbamide-peroxide of waterstofperoxide in een concentratie van 10-22%. Afhankelijk van de samenstelling moet u het bakje dagelijks een paar uur dragen of 's nachts dragen gedurende een bepaalde periode.

De kosten voor het bleken van uw tanden onder toezicht van uw tandarts bedragen ongeveer 300 euro of meer. Maar zodra u de op maat gemaakte mondbakjes heeft, hoeft u alleen nog maar het middel te kopen om uw tanden wit te houden als uw tanden na ongeveer een jaar weer zijn verkleurd door koffie, thee, rode wijn, roken en andere gekleurde levensmiddelen.

  • Raadpleeg uw tandarts als u last krijgt van gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees. Uw tandarts kan u dan een fluoridebehandeling voor thuis aanraden of u adviseren tijdelijk te stoppen met het bleken van uw tanden.

Colgate Sensitive Maximum Strength Plus Whitening.

Colgate Platinum Professional Whitening System.

Copyright © 2011 Colgate-Palmolive Company. Alle rechten voorbehouden.

Cosmetische tandheelkunde

ColgatePalmolive.be  |  Dit zijn wij  |  Colgate.be  |  Onze Producten  |  Juridische/Privacy-verklaring  |  Cookiebeleid  |  Mail ons
© Colgate-Palmolive Company. Alle rechten voorbehouden.
You are viewing the Belgium site.