Colgate Oral and Dental Health Resource Center

Innovatieve tandpasta's die elk gebit schoon en wit maken.

Tandpasta's

Met de producten van Colgate Kids wordt tandenpoetsen een feest.

Producten voor kinderen

Professionele mondverzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn zonder voorschrift.

Overige mondverzorging

Elk gebit is anders en heeft andere verzorging nodig. Colgate heeft een oplossing voor elk gebit.

Zoeken op voordelen

Gebitsbeschermers en onderhoud


Zodra u een gebitsbeschermer hebt die precies past, moet u weten hoe u de gebitsbeschermer moet onderhouden. Een gebitsbeschermer mag alleen gedragen worden tijdens sport en spel. Kauw niet op de gebitsbeschermer want dan kan de werking van het kunststof of het gelaagde materiaal verminderen.

Uw tandarts zal ervoor zorgen dat uw gebitsbeschermer geen scherpe randjes heeft want die kunnen uw tandvlees of wangen irriteren of beschadigen. Controleer uw gebitsbeschermer na het dragen op beschadigingen. Vervang de gebitsbeschermer indien deze is beschadigd zodat uw tandvlees niet geïrriteerd raakt. Uw gebitsbeschermer gaat langer mee als u deze goed onderhoudt.

Na het dragen moet u de gebitsbeschermer schoonmaken met koud water en een tandenborstel met tandpasta om de bacteriën te verwijderen die kunnen ontstaan tijdens gebruik. Spoel de gebitsbeschermer af en bewaar de beschermer bij kamertemperatuur in een bakje tot het volgende gebruik. Ga regelmatig naar de tandarts en bespreek eventuele kwesties of vragen die u hebt over het gebruik van een gebitsbeschermer tijdens het sporten.


© Copyright 2011 Colgate-Palmolive Company

Mond- en tandverzorging en voorwaarden categorieën

ColgatePalmolive.be  |  Dit zijn wij  |  Colgate.be  |  Onze Producten  |  Juridische/Privacy-verklaring  |  Cookiebeleid  |  Mail ons
© Colgate-Palmolive Company. Alle rechten voorbehouden.
You are viewing the Belgium site.