[an error occurred while processing this directive]
Loopbaan
Loopbaan

Onze werknemers maken het verschil bij Colgate. De Colgate werknemers maken het verschil met de concurrentie, zij zijn verantwoordelijk voor onze productinnovaties, ons marktleiderschap en onze winstgevende groei.

Waar wij ook zaken doen, Colgate werknemers onderstrepen dagelijks het belang van drie kernwaarden: Zorgzaamheid (Caring), Global Teamwork en Constante Verbeteringen (Continuous Improvement). Deze kernwaarden vormen het fundament van ons succes en spelen een belangrijke rol in onze wereldwijde inspanningen om een nog betere werkplek te creëren.

Het doet mij genoegen u welkom te heten bij dit belangrijke deel van onze website. Ik moedig u aan om meer te weten te komen over Colgate en de uitdagende loopbaan die de Colgate werknemers genieten. Als hetgeen u leest u aanspreekt, neem dan contact op met ons, zodat wij u ook kunnen leren kennen.

Reuben Mark
Chairman and CEO

[an error occurred while processing this directive]
Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits