Colgate - World of Care
Juridische/Privacy verklaring Mail ons
Home Dit zijn wij Onze Producten Loopbaan Voor beleggers
Presse News


Palmolive belooft je een hete, sensuele zomer
Palmolive breidt zijn assortiment Aromatherapy Bad en Douche uit met "Sensual" en de Vaste Zepen "Energy" en "Anti-Stress".

"Sensual", de nieuweling in het assortiment Palmolive Aromatherapy, is verrijkt met essentiŽle oliŽn van Jasmijn en Rozen en met Orchidee extract. Zijn warme en onweerstaanbare parfum wakkert uw zintuigen aan en omhult u in een aura van sensualiteit.

De twee variŽteiten Palmolive Aromatherapy Energy en Anti-Stress zijn voortaan ook verkrijgbaar als vaste zepen: een stimulerende of een relaxende ervaring voor je handen.


Palmolive wakkert uw zintuigen aan

De producten van het gamma Palmolive Aromatherapy Bad en Douche, verrijkt met essentiŽle oliŽn, bezorgen u een heerlijk gevoel van welzijn zodat uw huid glanzend en zacht aanvoelt.

De laatste nieuwe variŽteit, Palmolive Aromatherapy Sensual, benadrukt uw sensualiteit en wakkert uw zintuigen aan dankzij zijn formule, die verrijkt is met een mengeling van Orchidee extract en essentiŽle oliŽn van Jasmijn en Roos. De oliŽn van jasmijn en van roos zijn bijzonder vrouwelijke oliŽn die vertroosting helpen bieden. Al vele eeuwen staat jasmijnolie trouwens bekend om zijn opwindende eigenschappen. En staat de roos niet symbool voor de goddelijke liefde? De orchidee geeft op zijn beurt een elegant parfum af, een synoniem van wellust en verfijning.

Uit de mengeling van deze drie geuren ontstaat een verleidelijk en pittig parfum dat u in een aura van sensualiteit hult. Bovendien helpt de formule van Palmolive Aromatherapy Sensual uw huid te verzachten voor een stralend gevoel.

De nieuwe producten Palmolive Aromatherapy Sensual Bad en Douche hebben een opwindend rode kleur en zitten in fraaie doorzichtige flaconsÖ een uitnodiging tot enkele minuten extreme sensualiteit.

Producten voor de handen, verrijkt met essentiŽle oliŽn

Uw handen wassen met water en zeep is een dagelijkse handeling, die we soms wel eens durven vergeten. Het is nochtans essentieel voor de hygiŽne en het kan u bovendien een sensatie van frisheid en welzijn bezorgen.

Voortaan kunnen ook de liefhebbers van vaste zeep genieten van de weldaden van de producten met essentiŽle oliŽn, dankzij de nieuwe zeep van Palmolive Aromatherapy.
Een gevoel van welzijn en zachtheid, beschikbaar in twee variŽteiten.

Palmolive Aromatherapy Energy verrijkt met essentiŽle oliŽn van mandarijn, gember en een extract van groene thee, bezorgt u een verfrissende en stimulerende ervaring.
Palmolive Aromatherapy Anti-Stress verrijkt met essentiŽle oliŽn van ylang-ylang, lavendel en patchouli, voor een delicate en relaxerende sensatie.


Home | Dit zijn wij | Nieuws | Onze Producten | Loopbaan | Voor beleggers | Juridische/Privacy verklaring | Cookiebeleid | Mail ons
© Colgate-Palmolive Company.
Colgate Palmolive: wereldwijd bekend voor producten op het gebied van mondverzorging,
lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters.
Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits