Colgate - World of Care
Juridische/Privacy verklaring Mail ons
Home Dit zijn wij Onze Producten Loopbaan Voor beleggers
Nieuws
Tahiti
TAHITI werd verrijkt met natuurlijke extracten en hydraterende crème
En stelt 3 nieuwe variëteiten voor: Caring "Peer-Kaneel", Stimulating Minth "Verfrissende Munt", en Fruity Wake-Up "Roze Pompelmoes"

Tahiti verandert van kleedje deze zomer.

Tahiti werd verrijkt met natuurlijke extracten van bloemen en exotisch fruit. Douchen wordt een echt moment van plezier dankzij de betoverende en subtiele parfums. Bovendien werd Tahiti verrijkt met hydraterende crème, dit geeft je het gevoel van een zachte en gehydrateerde huid *.

De zachte formule van Tahiti verzorgt dagelijks je huid. Hydrating, peeling, softening, relaxing, tonifying elke Tahiti douchegel is een zachte verwenning voor je huid.

Het gamma van Tahiti werd gerestyled en verwelkomt 3 nieuwkomers: Caring "Peer-Kaneel", Stimulating Minth "Verfrissende Munt", Fruity Wake Up "Roze Pompelmoes".
(* Hydratatie van de bovenste huidlagen)

Natuurlijke extracten van bloemen en exotisch fruit
Natuurlijke extracten van bloemen en fruit hebben altijd al een belangrijke rol gespeeld bij schoonheidsrituelen en staan bekend om hun heilzame werking voor de huid.
De Tahiti douchegels werden verrijkt met natuurlijke extracten van bloemen en exotisch fruit zoals tropenhout, peren, vanille, munt, ... Zachte formules om je huid dagelijks te verzorgen. Hydrating, peeling, softening, relaxing, tonifying, elke Tahiti douchegel is een zachte verwenning voor je huid.

Subtiele en betoverende parfums
Van Vanillemelk en Passiebloem tot Orchideeën en Tropenhout, de lichte parfums doen je in een natuurlijke wereld van zachtheid reizen: het douchen wordt een moment van pure ontspanning.

En trendy flacons
De bekende Tahiti flacons werden in een nieuwe outfit gestoken. Een doorschijnend deksel, levendige kleuren en afbeeldingen die onmiddellijk in het oog springen. Meer dan ooit het moment om ze allemaal uit te proberen.


3 TAHITI DOUCHEGELS OM SNEL TE ONTDEKKEN !

Het peerparfum, zacht en zoet, doet denken aan de mildheid van zomerse namiddagen, een moment van plezier en ontspanning. Met een gekruide toets van kaneel wordt het een echte heerlijkheid.
Van deze zachte mix is Tahiti Caring " Peer-Kaneel" ontstaan, verrijkt met natuurlijke extracten. Dankzij de zachte en crème-achtige formule voelt de huid gehydrateerd*, fluweelzacht en subtiel geparfumeerd aan.

* Hydratatie van de bovenste huidlagen

De natuurlijke muntextracten staan al eeuwenlang bekend om hun aromatische kwaliteiten.
Tahiti creëert Tahiti Stimulating Minth " Verfrissende Munt", verrijkt met natuurlijke muntextracten. Een fris parfum dat je in zachtheid wekt, stimuleert en onmiddellijk een gevoel van welzijn geeft. Een verkwikkend gevoel voor een dynamische dag.

Roze pompelmoes, rijk en zonnig fruit, is de ideale partner om dynamisch en met vitaminen wakker te worden.
Tahiti Fruity Wake Up " Roze Pompelmoes " werd verrijkt met natuurlijke extracten van Roze Pompelmoes. Zijn fris en licht parfum mengt energie en zachtheid voor een dag boordevol pit.


BEST SELLERS : JONGER EN FRISSER DAN OOIT :

De 6 best-sellers werden gerestyled. Zachte formules, verrijkt met natuurlijke extracten zijn uiterst geschikt voor dagelijks gebruik:

Tahiti Douche Nourishing - Kokosmelk
Een roomzachte formule verrijkt met natuurlijke extracten van kokosnoot.

Tahiti Douche Hydrating - Vanillemelk
Verrijkt met natuurlijke extracten van vanille die de huid zacht, gehydrateerd* en geparfumeerd laat.

* Hydratatie van de bovenste huidlagen

Tahiti Douche Softening - Passiebloem
Een zachte formule verrijkt met natuurlijke extracten en een sensueel en subtiel parfum.

Tahiti Douche Relaxing - Orchidee
Verrijkt met natuurlijke extracten van orchideeën, welbekend voor hun kalmerend effect.

Tahiti Douche Tonifying - Tropenhout
Een houtachtige parfum dat verfrist en verwikt en een gelformule die je in een oogwenk wegspoelt.

Tahiti Douche Peeling - Zachte Perzik
Een zeer aangename formule dat zo'n fijne micro peeling korrels bevat dat je hem dagelijks kan gebruiken om een perzikhuid te bekomen.

€1,99 is de richtprijs voor elk van de 9 varianten

Voor meer informatie surf naar www.palmolive.be


Hygiène bucco-dentaire Home | Hygiène bucco-dentaire Center | Produits | Colgate Enfants | Légal | Politique de cookies | Contactez-nous

Droits d'auteur© la Société Colgate-Palmolive.
Colgate Palmolive : connu dans le monde entier pour ces produits
d'hygi�ne dentaire, soin du corps, produits d'entretien et adoucissants.

Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits