Colgate - World of Care
Juridische/Privacy verklaring Mail ons
Home Dit zijn wij Onze Producten Loopbaan Voor beleggers
Nieuws
Wake up with good vibrations!
Colgate MicroSonic Power: de revolutie van sonische trillingen, het comfort van een manuele tandenborstel

Colgate lanceert MicroSonic Power, een revolutionaire tandenborstel die de doeltreffende reiniging van een sonische tandenborstel combineert met de vorm en het comfort van een manuele tandenborstel! Op die manier, overbrugt Colgate de barrière tussen manuele en batterij tandenborstels.

Het geheim achter dit unieke concept: 333 heen-en-weer bewegingen per seconde die voor een superieure reiniging zorgen en een ultra-fijn handvat dat goed in de hand ligt en toelaat de poetsbeweging goed te controleren. Tradition meets innovation!

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Er zijn fans van elektrische en fans van manuele tandenborstels. Voorstanders van de manuele tandenborstel appreciëren vooral de vorm van de borstelkop en het smalle handvat ervan. Dit ligt goed in de hand en laat een goede controle toe tijdens het poetsen. Elektrische tandenborstels staan op hun beurt bekend voor hun klinisch bewezen doeltreffendheid bij het verwijderen van tandplak.

Kortom, Colgate MicroSonic Power is dé allereerste batterijtandenborstel die de efficiëntie van sonische trillingen combineert met het gebruiksgemak en het uitzicht van een manuele tandenborstel. Kiezen hoeft dus niet meer !

De revolutie van sonische trillingen...

Colgate is, als expert op het vlak van mond-en tandhygiëne, steeds op zoek naar innovatieve producten die nog beter tegemoet komen aan de wensen en behoeftes van de consument. Zo kwam de revolutionaire Colgate MicroSonic Power tot stand.

Deze unieke tandenborstel dankt zijn doeltreffendheid aan sonische trillingen, ultrasnelle heen- en weergaande bewegingen waardoor meer tandplak wordt losgemaakt en verwijderd. Colgate MicroSonic Power maakt inderdaad zo'n 333 heen-en-weer bewegingen per seconde. Dat zijn 20.000 bewegingen per minuut!

Verder heeft de Colgate MicroSonic Power een traditionele "diamant"-vormige borstelkop met kruiselings geplaatste borstelharen van verschillende lengtes.

De combinatie van de sonische trillingen met deze borstelkop zorgt ervoor dat Colgate MicroSonic Power tot tweemaal zoveel tandplak verwijdert. En dat is klinisch bewezen*!

...het comfort van een manuele tandenborstel

Het handvat van Colgate MicroSonic Power bevat een enkel AAA batterijtje, en precies daardoor is Colgate erin geslaagd een elektrische tandenborstel met ultra-fijn handvat af te leveren. Leuk detail, het handvat bestaat in verschillende frivole kleurtjes die uw badkamer steevast zullen opvrolijken.

Met Colgate MicroSonic Power maakt u uw vertrouwde poetsbewegingen, net zo comfortabel als met een manuele tandenborstel... maar eens zo efficiënt!

Voor wie? Voor wat?

Met de lancering van de MicroSonic Power wil Colgate overtuigde gebruikers van manuele tandenborstels aanzetten om de overstap naar elektrisch poetsen te makenů want een comfortabele én doeltreffende poetsbeurt, daar heeft iedereen recht op!


Voor meer informatie


* Clinical Trial Data Source - Independent Clinical Study, United States, November 2004Hygiène bucco-dentaire Home | Hygiène bucco-dentaire Center | Produits | Colgate Enfants | Légal | Politique de cookies | Contactez-nous

Droits d'auteur© la Société Colgate-Palmolive.
Colgate Palmolive : connu dans le monde entier pour ces produits
d'hygi´┐Żne dentaire, soin du corps, produits d'entretien et adoucissants.

Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits