Colgate - World of Care
Juridische/Privacy verklaring Mail ons
Home Dit zijn wij Onze Producten Loopbaan Voor beleggers
Nieuws
Palmolive Thermal:
Verjong je lichaam en geest

Op zoek naar een verjongingskuur voor lichaam en geest? Zin om een iets extra's te doen voor je welzijn en schoonheid? Zoek niet verder.

Palmolive Thermal lanceert drie innovatieve, nieuwe producten die je verzorgen en verwennen en je een verkwikkend gevoel van welzijn bezorgen, zonder de deur uit te moeten!

Palmolive Thermal Firming douchegel is een perfect product voor al wie een druk leven leidt en een snelle schoonheidsverzorging nodig heeft. Duik in een gevoel van welzijn in je eigen badkamer. Palmolive Thermal Firming is verrijkt met zeewierextract en helpt je huid stevig te maken tijdens het douchen. Je huid kan beginnen verstevigen na 14 dagen.

Palmolive Thermal Smoothing douchecrème, verrijkt met suikerkorrels, scrubt de huid zachtjes, maakt ze glad en verwijdert dode huidcellen. Wil je in topvorm op het strand verschijnen of zoek je een ruggensteuntje om in vorm te zijn voor de lente? Dit kan een ideaal middel zijn om vermoeide huid opnieuw te laten stralen en om haar zachter en gladder te maken.

Palmolive Thermal Softening douchecrème - een luxueus product en een echte doucheverzorging! De rijke, romige formule verzorgt je huid en laat ze zacht en glad. Ideaal voor actieve meiden die 'douchen en gaan'. Deze verzachtende crème geeft je het aangename gevoel dat je huid volledig verfrist en gevoed werd.

Relax, verwen jezelf en kies voor een wellness-ervaring bij je thuis, met Palmolive Thermal. De productlijn Thermal bevat ook Palmolive Thermal Hydrating (beschikbaar als douchegel en badschuim), Palmolive Thermal Massage douchegel en Palmolive Thermal Purifying badschuim.

De volledige productlijn Palmolive Thermal is verkrijgbaar bij supermarkten en drogisterijen.


Hygiène bucco-dentaire Home | Hygiène bucco-dentaire Center | Produits | Colgate Enfants | Légal | Politique de cookies | Contactez-nous

Droits d'auteur© la Société Colgate-Palmolive.
Colgate Palmolive : connu dans le monde entier pour ces produits
d'hygi´┐Żne dentaire, soin du corps, produits d'entretien et adoucissants.

Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits