Colgate bereikt kansarme kinderen wereldwijd
met de Kracht van een Schitterende lach.

Colgate bereikt kansarme kinderen wereldwijd met de Kracht van een Schitterende lach.

Wanneer je lacht, lachen anderen terug! Dat is de reden waarom wij bij Colgate trots zijn dat we hiertoe bijdragen via Keep Belgium Smiling.

Wereldwijd zijn er nog heel veel kinderen die geen toegang hebben tot basis tandverzorging en die niet voldoende voorgelicht zijn om voor een gezonde glimlach te zorgen. Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™ van Colgate bereikt kinderen over heel de wereld met gratis tandcontroles en opvoeding rond mondgezondheid. Het engagement van Colgate om gezonde gewoontes aan te leren voor het leven, waardoor kinderen gaan blaken van zelfvertrouwen en de basis leggen voor hun verder succes - dat is deKracht van een Schitterende lach.

Wereldwijd bereik van Colgate

Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™ van Colgate behoort wereldwijd tot de meest verstrekkende, succesvolle initiatieven voor mondgezondheid bij kinderen. Dankzij langdurige partnerschappen met overheden, scholen en gemeenschappen bereikte "Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™" programma van Colgate meer dan een half miljard kinderen en hun families in 80 landen, met gratis tandcontroles en opvoeding rond mondgezondheid.

 

Colgate bereikt kansarme kinderen wereldwijd met de Kracht van een Schitterende lach.

Bekroond programma

De hoeksteen van "Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™" van Colgate is het bekroonde pedagogische pakket. Het multiculturele educatieve materiaal van Colgate, dat ontwikkeld werd door experts wereldwijd, helpt aan te tonen hoe tanden en tandvlees gezond blijven

Deze zeer positieve evolutie kan nog verbeterd worden als nog meer kinderen leren wat een goede tandhygiëne inhoudt. Daarom stelde Colgate een pedagogisch pakket samen voor de lagere scholen.

In 2013, in België, hebben meer dan 3800 klassen dit pakket aangevraagd; er bestaat dus een grote kans dat uw kind deelneemt aan dit programma. Daarom denken wij dat het belangrijk is, dat u ingelicht wordt over de inhoud.