Het Schoolprogramma van Colgate is uitsluitend bestemd voor de leerlingen en leerkrachten van het tweede studiejaar en is volledig gratis.

Het Schoolprogramma van Colgate

Het schoolprogramma bestaat uit :

1. Een leerpakket per klas.

Het pakket omvat:

• Een DVD "De Wereldreis van Dr. Knabbel"

• Een pedagogische gids voor de onderwijzer(es)

• Een leesboek voor de leerkracht

• Een poster

2. Een poetsset per leerling

Elk kind van het tweede leerjaar ontvangt een poetsset die bestaat uit een kleine tube tandpasta en een Colgate tandenborstel.


Hoe deelnemen?

1. Scholen die reeds ingeschreven zijn

Ontvangen in het begin van elk schooljaar een e-mail met een persoonlijke gebruikersnaam en een paswoord. Met deze gegevens kunnen ze zich via onze website (her)inschrijven en het gewenste aantal poetssetjes aanvragen. De setjes worden verstuurd tijdens de maanden maart en april.

2. Scholen die nog niet aan het programma deelnemen

Kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar school_info@colpal.com. Vermeld in die e-mail duidelijk de naam, het adres en het telefoonnummer van de school en de naam en voornaam van de verantwoordelijke leerkracht. Vergeet ook niet het e-mailadres van de school te vermelden indien dit anders is dan het e-mailadres dat u gebruikt om uw aanvraag te doen.


Schrijf hier in voor het Colgate Schoolprogramma

Ontmoet onze nieuwe Tandbeschermers

Ontmoet onze nieuwe Tandbeschermers

Ga mee op avontuur met Dr. Knabbel en Dr. Poetsgoed en de kinderen in deze leuke video. Ontmoet gewone personages die Supertandartsen en Tandbeschermers worden wanneer de slijmerige Plakkos en zijn bende Tandplaquemonsters eraan komen. Samen gaat het team op missie om Tandstad te beschermen tegen de suikerboef en zijn plakkerige snode plannen!