Palmolive Aromatherapy

Verlies jezelf in een Palmolive Aromatherapy moment

Verwen je zintuigen met een heerlijke ervaring.

Palmolive Aromatherapy Douchegels geven je een intense zintuigelijke ervaring. Laat de aromatische geuren en essentiële oliën je zintuigen verwennen.

Palmolive Absolute Relax
Palmolive Absolute Relax

Ontdek de intense ontspanning van Palmolive Absolute Relax en geniet van een heerlijke welness ervaring bij je thuis

Palmolive Morning Tonic
Palmolive Morning Tonic

Onthul de energy van Palmolive Aromatherapy Morning tonic en ervaar een verkwikkende welness ervaring bij je thuis

Palmolive Sensual
Palmolive Sensual

Ontdek de verleidelijke geur van Palmolive Aromatherapy Sensual en ervaar een onweerstaanbare welness ervaring bij je thuis.

Palmolive Absolute Relax Palmolive Morning Tonic Palmolive Sensual

Trakteer jezelf op een speciaal moment

Een vleugje luxe toevoegen aan je douchemoment is een manier om jezelf te belonen en heerlijk te genieten van je me-momentje. Door het toevoegen van bloemblaadjes en badoliën verander je het douchemoment in een plezierig ritueel en zal het je helpen ontspannen.

Ontdek meer thuis welness tips in het Palmolive Ayurituel assortiment. Ontdek meer thuis welness tips in het Palmolive Thermal assortiment. Welness tips voor thuis

Welness geschiedenis

Het was in de stad Bath, in de 16e eeuw in Engeland, dat de oude Romeinse ideeën van medicinale baden nieuw leven werd ingeblazen. Keltische koningen ontdekten de voordelen van loungen en genoten in de vele lokale warme baden.

Ontdek meer welness geschiedenis in het Palmolive Ayurituel assortiment . Ontdek meer welness geschiedenis in het Palmolive Thermal welness assortiment. Welness geschiedenis