Palmolive Absolute Relax
AROMA THERAPY

Palmolive Absolute Relax

Geniet van een ontspannend moment onder de douche met deze Palmolive Aromatherapy Absolute Relax! De formule, met kalmerend parfum, bevat essentiƫle olie van Ylang-Ylang & extract van subtiele Lis. Ultieme ontspanning voor een zalig douchemoment!

Meer Palmolive Aromatherapy producten

Zet ontspannen muziek op

Hoe meer je jezelf kunt omringen met positieve, ontspannende muziek hoe meer ontspannen je geest en lichaam zich voelen. Dus terwijl je in bad zit of onder de douche staat, gebruik muziek om tot rust te komen. Zachte klassieke muziek werkt goed, net als de natuurlijke geluiden, zoals zeegolven of het geluid van een tropisch regenwoud.

Ontdek meer welness tips in het Palmolive Ayurituel assortiment. Ontdek meer welness tips in het Palmolive Thermal assortiment. Welness tips voor thuis

Paars

Paars is de kleur van luxe en ontspanning. Het heeft veel eigenschappen, inclusief de mogelijkheid om emotionele stress te verzachten en overpeinzing en meditatie aan te moedigen. Paars biedt ook een gevoel van spiritualiteit, het moedigt creativiteit aan.

Kleurentherapie

Een wereld van geuren

Ontdek de geur van Palmolive Aromatherapie Absolute Relax

Aromatische geuren vermengd met het parfum van Ylang Ylang bloemen en zachte lavendel om je zintuigen te ontspannen. Een symfonie van bloemen en aromatische geuren om je zintuigen te kalmeren onder de douche!

Een wereld van geuren