Palmolive Morning Tonic
AROMA THERAPY

Palmolive Morning Tonic

Wek je zintuigen onder de douche met deze Palmolive Aromatherapy Morning Tonic! De formule, met prikkelende citroentonen, bevat essentiƫle olie van Mandarijn & Citroengrasextract. Stimuleer je lichaam en geest voor een zalig douchemoment!

Meer Palmolive Aromatherapy producten

Het masseren van je handen

Gebruik je handen bewust tijdens het inzepen. De zachte druk van je vingertoppen zal je huid masseren en hierdoor eventuele knopen vinden en laten verdwijnen en je spieren ontspannen.

Ontdek meer welness tips in het Palmolive Ayurituel assortiment. Ontdek meer welness tips in het Palmolive Thermal assortiment. Welness tips voor thuis

Groen

Groen heeft een rustgevend effect. Het is ontspannend, zowel mentaal als fysiek en het promoot gevoelens van vrede, harmonie en veiligheid. Het geeft de ziel positieve vibraties en wakkert het verlangen naar nieuwe ontdekkingen. De kleur groen is een bron van creativiteit. Dat is de reden dat een groene kamer een verfrissende, vitaliserende werking en een verfrissende invloed op je heeft.

Kleurentherapie

Een wereld van geuren

Ontdek de geur van Palmolive Aromatherapy Morning Tonic

De sprankelende en verfrissende noten van Mandarijn en Citronella geven je een boost van energie om de dag door te komen. Een sluier van frisheid streelt je zintuigen onder de douche!

Een wereld van geuren