Palmolive Sensual
AROMA THERAPY

Palmolive Sensual

Val voor de onweerstaandare charme van deze Palmolive Aromatherapy Sensual voor onder de douche! De formule, met pittig Parfum, bevat essentiële olie van edele Marrokaanse Roos & Ginseng extract. Intense sensualiteit voor een zalig douchemoment!

Meer Palmolive Aromatherapy producten

Geurkaarsen

Geurkaarsen in de badkamer helpen het bevorderen van een sfeer van welzijn. Ze zijn bijzonder goed in het verlichten van stress na een zware dag. De traditionele nummer één geur voor ontspanning is lavendel, maar Ylang-Ylang, sandelhout, en roos zijn ook zeer geschikt voor het verminderen van opgebouwde spanning.

Ontdek meer welness tips in het Palmolive Ayurituel assortiment. Ontdek meer welness tips in het Palmolive Thermal assortiment. Welness tips voor thuis

Rood

Rood is de meest dynamische van alle kleuren. Het heeft een stimulerend effect op lichaam en geest. Kamers welke zijn gedecoreerd met rood kunnen stimulerend zijn, hoewel rood niet de dominante kleur mag zijn in ruimten waar je wilt rusten en ontspannen.

Kleurentherapie

Een wereld van geuren

Ontdek de geur van Palmolive Aromatherapy Sensual

Een elegante en sensuele combinatie van diepe bloemige noten van Rozen, Jasmijn en Orchidee omwikkelem je in een warme en delicate geur. Een intens verleidelijke geur om je zintuigen te bedwelmen onder de douche!

Een wereld van geuren