Palmolive Ayurituel

Ontdek je heiligdom met Palmolive Ayurituel

Geef je over aan een nieuw douche ritueel!

Herontdek je welzijn en innerlijke balans met Palmolive Ayurituel Douchegels. Geïnspireerd door eeuwenoude Indiase Ayurveda-tradities zijn hun kostbare formules verrijkt met unieke ingrediënten en delicate Indiase geuren. Laat Palmolive Ayurituel je meevoeren naar een nieuwe zintuiglijke ervaring!

Palmolive Energy
Palmolive Energy

Verrijk je zintuigen met Palmolive Ayurituel Energy en geniet van een ritueel van vitaliteit voor een welness ervaring bij je thuis.

Palmolive Joyous
Palmolive Joyous

Verwen je zintuigen met Palmolive Ayurituel Joyous en geniet van een gelukzalig moment voor een welness ervaring bij je thuis.

Palmolive Energy Palmolive Joyous

Voeg een geur toe aan je bad

Leg, voor te gaan douchen, body lotion op de verwarming zodat het warm voor gebruik is. Er is niets beter dan na het douchen warme lotion te gebruiken om je spieren te ontspannen.

Ontdek meer welness tips voor thuis in het Palmolive Thermal assortiment. Ontdek meer welness tips voor thuis in het Palmolive Aromatherapy assortiment. Welness tips voor thuis

Welness Geschiedenis

Ayurveda is een oude Indiase levensstijl met als doel een balans creëren tussen lichaam en geest. De focus ligt op de dominante levensenergie ''dosha'', een unieke mix van energie. Het bestaat uit drie basiselementen: ''vata'', ''pitta'' en ''kapha''. Ayurveda heeft betrekking op gevarieerde technieken, van diëten tot yoga, meditatie en massage therapie.

Ontdek meer welness geschiedenis voor thuis in het Palmolive Thermal assortiment Ontdek meer welness geschiedenis voor thuis in het Palmolive Aromatherapy assortiment. Welness Geschiedenis