Palmolive Energy
AYURITUEL

Palmolive Ayurituel Energy

Herontdek je welzijn en innerlijke harmonie met Palmolive Ayurituel Energy. De unieke formule, met Indiaas Sandelhout en Gemberextract zal je zintuigen prikkelen en je meenemen naar een sensationele ervaring.

Meer Palmolive Ayurituel producten

Stimulerende bewegingen

Een serie van stimulerende arm- en schouder bewegingen is een goede manier om je energie een boost te geven. Dit zorgt voor een fijn douchemoment in de ochtend. De stoom helpt om de spieren warm te maken, wat het makkelijker maakt om te strekken.

Ontdek meer welness tips voor thuis in het Palmolive Thermal assortiment. Ontdek meer welness tips voor thuis in het Palmolive Aromatherapy assortiment. Welness tips voor thuis

Amber

Amber is een warme en intense kleur. Het stimuleert creativiteit en is een geweldige kleur wanneer je inspiratie nodig hebt. Het is energiek, verrijkend en het helpt je om de dag te starten met enthousiasme en zelfvertrouwen.

Kleuren therapie

Een wereld van geuren

Ontdek de geur van Palmolive Ayurituel Energy

Beleef deze verkwikkende geur van warme kruiden gemengd met subtiele -en mysterieuze oriƫntaalse kruiden voor een sensationele ervaring die je zintuigen doet revitaliseren.

Een wereld van geuren