Total FAQ Accordion

Consumentenzaken V&A - DZA-Marktintroductie

 • Ik heb zojuist de nieuwe Colgate Total gekocht - waarom hebben jullie dit product gewijzigd/vervangen?

  Colgate streeft ernaar de meest geavanceerde producten aan te bieden om in de veranderende behoeften van onze consumenten op het gebied van mondzorg te voorzien.

  De nieuwe, geavanceerde formule van Colgate Total tandpasta is het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek en ontwikkeling, waaronder tientallen laboratorium- en klinische onderzoeken, om consumenten te helpen hun mondgezondheid te verbeteren. De nieuwe, proactieve technologie van Colgate Total gaat bacteriën tegen, niet alleen op de tanden, maar ook op de tong, de wangen en het tandvlees, en doet dat 12 uur lang*, zodat de hele mond gezond blijft.

  De nieuwe, revolutionaire formule van Colgate Total tandpasta biedt meer voordelen dan ooit. De tandpasta biedt uitstekende bescherming tegen tandplak, gaatjes, gevoelige tanden, vlekken en beschermt tandvlees. Daarnaast biedt de tandpasta ook aanvullende nieuwe voordelen, zoals het opzoeken en aanpakken van bacteriën voor bescherming van het glazuur, directe neutralisatie van geurtjes die een slechte adem veroorzaken en nieuwe, verbeterde smaken voor een schoon en fris gevoel.

 • Is de nieuwe Colgate Total net zo goed als de oude?

  De nieuwe Colgate Total tandpasta biedt meer voordelen dan ooit! De tandpasta biedt uitstekende bescherming tegen tandplak, gaatjes, gevoelige tanden, vlekken en beschermt tandvlees. Daarnaast biedt de tandpasta ook aanvullende nieuwe voordelen, zoals het opzoeken en aanpakken van bacteriën voor bescherming van het glazuur, directe neutralisatie van geurtjes die een slechte adem veroorzaken en nieuwe, verbeterde smaken voor een schoon en fris gevoel.

  In tegenstelling tot gewone tandpasta's die alleen de tanden beschermen, gaat Colgate Total bacteriën tegen, niet alleen op de tanden, maar ook op de tong, de wangen en het tandvlees, en doet dat 12 uur lang*, zodat de hele mond beschermd wordt.

 • In welk opzicht werkt de nieuwe Colgate Total anders dan de oude?

  De nieuwe Colgate Total tandpasta biedt gezondheid voor de hele mond, op een volledig nieuwe en andere manier dan de oude Colgate Total. De nieuwe technologie van Colgate Total tandpasta maakt gebruik van unieke ingrediënten zoals zink en arginine, in combinatie met fluoride om een proactieve barrière te vormen die bacteriën tegenwerkt, niet alleen op de tanden, maar ook op de tong, de wangen en het tandvlees, zodat de hele mond gezond blijft.

 • Wat is het verschil in samenstelling tussen de nieuwe Colgate Total en de oude?

  De nieuwe Colgate Total tandpasta combineert zink met arginine om gezondheid voor de hele mond te bieden, op een volledig nieuwe en andere manier dan de oude Colgate Total tandpasta. De nieuwe technologie van Colgate Total maakt gebruik van deze unieke ingrediënten, in combinatie met fluoride, om een proactieve barrière te vormen die bacteriën tegenwerkt, niet alleen op de tanden, maar ook op de tong, de wangen en het tandvlees.

 • Waartoe dient zink?

  Zink werkt bacteriën in de mond op proactieve wijze tegen, en arginine bevordert de verspreiding van zink, zodat uw hele mond – tanden, tong, wangen en tandvlees - profiteert van de geavanceerde bescherming.

 • Waartoe dient arginine?

  Arginine bevordert de verspreiding van zink, dat bacteriën in de mond op proactieve wijze tegengaat, zodat de hele mond – tanden, tong, wangen en tandvlees - profiteert van de geavanceerde bescherming.

 • Biedt de nieuwe Colgate Total antibacteriële bescherming? / Welke ingrediënten bieden antibacteriële bescherming?

  Ja. De nieuwe Colgate Total tandpasta biedt antibacteriële bescherming. In tegenstelling tot gewone tandpasta's die alleen de tanden beschermen, werkt Colgate Total tandpasta bacteriën tegen, niet alleen op de tanden, maar ook op de tong, de wangen en het tandvlees, en doet dat 12 uur lang*, zodat de hele mond beschermd wordt.

  De geavanceerde formule bevat unieke ingrediënten zoals zink en arginine die, in combinatie met fluoride, actief zijn om de hele mond te beschermen.

 • Hoe goed is jullie nieuwe formule vergeleken met andere tandpasta's?

  We maken geen directe vergelijkingen met specifieke andere producten, maar we kunnen wel onthullen dat, in tegenstelling tot gewone tandpasta's die alleen de tanden beschermen, Colgate Total tandpasta bacteriën tegengaat, niet alleen op de tanden, maar ook op de tong, de wangen en het tandvlees, en dat 12 uur lang*, zodat de hele mond gezond blijft.

  De nieuwe Colgate Total tandpasta biedt meer voordelen dan ooit! De tandpasta biedt uitstekende bescherming tegen tandplak, gaatjes, gevoelige tanden, vlekken en beschermt tandvlees. Daarnaast biedt de tandpasta ook aanvullende nieuwe voordelen, zoals het opzoeken en aanpakken van bacteriën voor bescherming van het glazuur, directe neutralisatie van geurtjes die een slechte adem veroorzaken en nieuwe, verbeterde smaken voor een schoon en fris gevoel.

 • Zijn de ingrediënten in de nieuwe Colgate Total (zink en arginine) veilig voor het milieu?

  Ja. De nieuwe Colgate Total, die zink en arginine bevat, is volledig veilig voor het milieu. Zink is in grote hoeveelheden aanwezig in de aardkost en is een essentiële voedingsstof. In het milieu wordt zink meestal omgezet in de minerale vorm. Arginine is een van nature voorkomend aminozuur en is gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

 • Is de smaak veranderd?

  Ja. De smaak van de nieuwe formule is veranderd en verbeterd voor de meest optimale smaakervaring. Wij hebben veel positieve reacties van consumenten ontvangen over de nieuwe smaken, die voor langdurige frisheid zorgen.

*na 4 weken van continu gebruik, klinische studie.