Bookmark and Share

Colgate 360 Tandenborstel

Wist u dat 80% van de bacteriën in uw mond niet op uw tanden zitten? Daarom is het belangrijk om uw tanden, tong, wangen en tandvlees te poetsen. Nu kunt u dat met de Colgate 360. Het unieke borstelontwerp en de tong- en wangreiniger maken de plaatsen schoon die door andere tandenborstels overgeslagen worden.

Original Tandenborstel

Verkrijg een gezondere reiniging van de hele mond met uniek multifunctioneel borstelhaar, polijstkoppen en een tong- en wangreiniger die samen minstens 96% meer van de bacteriën verwijderen dan een gewone tandenborstel met platte vormgeving.

Sensitive Tandenborstel

Geniet van een effectieve reiniging voor gevoelige tanden met ultrazacht borstelhaar en gebruik de tong- en wangreiniger om bacteriën te verwijderen.

ActiFlex Tandenborstel

De nieuwe Colgate 360 ActiFlex reinigt in en rond de tanden met zijn unieke flexibele actie om meer tandplak en bacteriën te verwijderen. De 360 ActiFlex reinigt in alle richtingen voor een gezondere reiniging van de hele mond.

Veelgestelde vragen

V: Wat maakt de Colgate 360 Tandenborstel uniek?

A: Colgate 360 heeft een tong- en wangreiniger op de achterkant van de tandenborstelkop die minstens 96% meer van de bacteriën helpt verwijderen dan bij alleen tandenpoetsen met een gewone manuele tandenborstel. Het heeft ook speciale puntige haren, een reinigingstip en tandartsachtige polijstkoppen die meer tandplak en aanslag helpen verwijderen dan de meest verkochte manuele tandenborstel.

V: Wat zijn de kenmerken van de Colgate 360 tandenborstel die ervoor zorgen dat uw hele mond gereinigd wordt?

A: De tong- en wangreiniger verwijdert bacteriën. De borstelharen reinigen tussen de tanden en langs de tandvleesrand. De polijstkoppen zorgen ervoor dat aanslag op de tanden voorzichtig verwijderd wordt. De reinigingstip bereikt moeilijk te bereiken plaatsen.

V: Hoe werkt de tong- en wangreiniger op de achterkant van de borstelkop?

A: Het oppervlak van uw tong is als de huid: de dode cellen moeten afgevoerd worden zodat de gezonde nieuwe huid kan doorkomen. De geheven textuur van het reinigingsoppervlak van tong- en wangreiniger maakt geurveroorzakende residuën op de tong los. Het helpt bij de reiniging van de binnenwangen, nog een plaats waar geurveroorzakende bacteriën zich kunnen verstoppen.

V: Hoe maak ik de tong- en wangreiniger schoon?

A: Spoel gewoon de achterkant van de tandenborstelkop grondig af zoals u de tandpasta van de haren van uw tandenborstel afspoelt.

V: Hebben alle van de 360°® tandenborstels een tong- en wangreiniger?

A: Ja. Alle 360°® tandenborstels zijn speciaal ontworpen met een tong- en wangreiniger om meer bacteriën te helpen verwijderen voor een reiniging van de hele mond*.

V: Is de Colgate® 360°® veilig voor kinderen om te gebruiken? Is er een aanbevolen minimumleeftijd?

A: De tandenborstel is veilig voor kinderen om te gebruiken. Hij is echter niet ontworpen voor kinderen. Hoewel we geen aanbeveling voor een minimumleeftijd hebben, dient men te kiezen voor een tandenborstel met een kop- en handgreepgrootte die geschikt is voor het bedoelde kind. Net als bij elke tandenborstel moet er toezicht op kinderen worden gehouden tijdens het poetsen tot ze minstens zes jaar oud zijn.

V: Wat maakt de Colgate® 360°® Sensitive tandenborstel uniek?

A: Hij is speciaal ontworpen om te zorgen voor een zachte, maar ook superieure reiniging die minder slijtage aan uw tanden veroorzaakt dan de gewone manuele tandenborstels.

V: Wat maakt de Colgate® 360°® Deep Clean anders dan de andere Colgate® 360°® tandenborstels?

A: Het heeft superdunne SlimTip™-borstelharen die zijn ontworpen om tussen de tanden en langs de tandvleesrand te reinigen voor een diepere, gezondere reiniging van de hele mond*.

V: In welk opzicht is de Colgate® 360°® ActiFlex tandenborstel uniek?

A: Deze innovatieve tandenborstel heeft een unieke flexibele kop die heen en weer gebogen kan worden om efficiënter rond en tussen de tanden te reinigen. Daarnaast verwijdert de tong- en wangreiniger meer bacteriën voor de reiniging van de hele mond*.

*vs. een gewone manuele tandenborstel

*vs. een gewone manuele tandenborstel

ColgatePalmolive.be  |  Dit zijn wij  |  Colgate.be  |  Onze Producten  |  Juridische/Privacy-verklaring  |  Colgate 360 Site Map  |  Cookiebeleid  |  Mail ons
© Colgate-Palmolive Company. Alle rechten voorbehouden.
You are viewing the Belgium site.