Colgate - World of Care
Juridische/Privacy verklaring Mail ons
Home Dit zijn wij Onze Producten Loopbaan Voor beleggers
Presse News
Colgate steunt de Cliniclowns
De Cliniclowns actie loopt tijdens heel de maand april.

De opdracht van de Cliniclowns bestaat erin gehospitaliseerde kinderen een glimlach te bezorgen, hun pijn en verdriet te verzachten door een glimlach en samen met hen een stukje droom en fantasie te delen. Het is dus heel normaal dat Colgate, het merk met de mooiste glimlach, dat trouwens al sterk betrokken is in de preventie van tand- en mondverzorging bij kinderen via het schoolprogramma, deelneemt aan deze prachtige actie.

Inderdaad, om de Cliniclowns financieel te steunen schenkt Colgate hen 2.50 cents per verkochte tube tandpaste.

Voor deze gelegenheid zullen de verkooppunten versierd zijn met wobblers en ballonnen in de kleuren van Colgate en de Cliniclowns, en er zullen rode clownsneuzen verdeeld worden aan de consumenten.

Deze actie wordt ondersteund door een belangrijke public relations campagne.

Deze actie is voorzien bij al onze klanten en is versterkt met animaties. Eens te meer een succes voor onze verkoopsploeg !

Indien jullie meer inlichtingen wensen over deze actie, aarzel niet een kijkje te nemen op de website van Colgate BelgiŽ www.colgate.be!

Schenk de gehospitaliseerde kinderen een glimlach, samen met Colgate!


Home | Dit zijn wij | Nieuws | Onze Producten | Loopbaan | Voor beleggers | Juridische/Privacy verklaring | Cookiebeleid | Mail ons
© Colgate-Palmolive Company.
Colgate Palmolive: wereldwijd bekend voor producten op het gebied van mondverzorging,
lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters.
Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits