Colgate - World of Care
Juridische/Privacy verklaring Mail ons
Home Dit zijn wij Onze Producten Loopbaan Voor beleggers
Nieuws
Colgate innoveert!
Colgate 360° tandenborstel: voor een volledige reiniging van de mond

Helaas, de meesten onder ons houden er geen perfecte poetstechniek op na. Moeilijk te reinigen plekjes achter in de mond of tussen de tanden durven we bij het tandenpoetsen wel eens over te slaan. Daarnaast onderschatten we vaak de nadelige gevolgen van tandplak die op de tong achterblijft.

Colgate heeft precies daarom de 360° tandenborstel ontwikkeld, een tandenborstel die een volledige reiniging van de mond toelaat.

Colgate 360°: superieur resultaat dankzij innoverende technologie

‘Een slechte adem’, het overkomt iedereen wel eens. En toch beseffen velen niet dat de oorzaak van een slechte adem in 85% van de gevallen in de mond ligt. Hiervan is dan weer 50% te wijten aan plak op de tong. Conclusie: een volledige reiniging van de mond is belangrijk, en daar horen zowel het poetsen van de tanden als van de tong bij!

Colgate ontwierp daarom de nieuwe 360° tandenborstel. Zijn unieke design combineert verschillende innoverende technische elementen die zorgen voor een doeltreffende en superieure reiniging van de mond, en dit bij verschillende poetsstijlen. We sommen de diverse elementen even voor u op...

De borstelharen hebben verschillende lengtes en zijn dun uiteenlopend voor een optimale interdentale reiniging. De moeilijk bereikbare plaatsen in de mond worden toch grondig gereinigd dankzij een uitstekende tip die toelaat goed achter de kiezen te poetsen.

Verder zorgen cirkelvormige rubberen vlakjes voor een zacht polijstende werking zodat de tanden glad en extra schoon aanvoelen. Een tongborsteltje achter aan de borstelkop, tenslotte, laat toe om plak van de tong te verwijderen.

Combineer dit alles met een ergonomische grip voor optimale controle en comfort en je krijgt dé tandenborstel bij uitstek voor een volledige reiniging van de mond, 360° rond!


Het is klinisch bewezen dat Colgate 360°:
  • tot 96% meer bacteriën verwijdert die een slechte adem veroorzaken1
  • tot 40% meer interdentale tandplak verwijdert2
  • een significante vermindering van tandvleesproblemen geeft3
  • een tot 10 uur durende frisse adem geeft4
1 Ten opzichte van poetsen met een standaard manuele tandenborstel
2 In vergelijking met een standard manuele tandenborstel
3 In vergelijking met een standard manuele tandenborstel
4 Ten opzichte van poetsen met een standaard manuele tandenborstel en met een batterij tandenborstel


Voor meer informatieHygiène bucco-dentaire Home | Hygiène bucco-dentaire Center | Produits | Colgate Enfants | Légal | Politique de cookies | Contactez-nous

Droits d'auteur© la Société Colgate-Palmolive.
Colgate Palmolive : connu dans le monde entier pour ces produits
d'hygi´┐Żne dentaire, soin du corps, produits d'entretien et adoucissants.

Colgate Palmolive: marktleider op het gebied van mondverzorging, lichaamsverzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en wasverzachters. Whitening tandpasta, tandpasta, fluoridetandpasta, wit gebit, tandenborstel, gevoelige tanden, gebitsbehandeling, witte tanden, bederf, gebit, preventieve mondverzorging, mondverzorging, gebit wit maken, tube tandpasta, losse tanden, gevoelige tanden, tandpasta, tanden bleken, tandarts, gebitsgegevens, gebits