Palmolive Mineral Massage
THERMAL SPA

Palmolive Mineral Massage

Ontdek de eeuwenoude geheimen van de Dode Zee in jouw douche! Deze unieke formule, met Dode-Zeezout & Aloë Vera extract, zorgt voor een zachte peeling. Je huid voelt fluweelzacht aan en je lichaam ontspannen dankzij een zalige welness ervaring bij jou thuis!

Meer Palmolive Thermal producten

Gebruik de schoonheid van de zee

Het toevoegen van minerale badzouten aan uw bad maakt uw huid soepel, gerevitaliseerd en stralend. Je lichaam voelt verkwikt en versterkt aan.

Ontdek meer welness tips in het Palmolive Ayurituel assortiment . Ontdek meer welness tips in het Palmolive Aromatherapy assortiment. Welness tips voor thuis

Blauw

Blauw creëert een gevoel van vrede, sereniteit en vertrouwen. Blauwe objecten in je leven zullen een kalmerend effect hebben op je zintuigen, laad het potentieel van je ziel en geef uiting aan je creatieve ik. Eenvoudig gezegd: de kleur blauw kan je helpen je lichaam kalmeren en je geest rust te geven.

Kleurentherapie

Een wereld van geuren

Ontdek de geur van Palmolive Thermal Mineral massage

Een unieke balans van verfrissende mineralen en waterige akkoorden gemengd met licht geurige nuances. Een verfrissende geur om uw zintuigen te regenereren onder de douche.

Een wereld van geuren