COLGATE EEN SCHITTERENDE LACH, EEN SCHITTERENDE TOEKOMST

Wereldwijd programma voor tandverzorging & mondhygiëne

Home - Our commitment

Onze engagement 

 

Colgate bereikt kansarme kinderen wereldwijd met de Kracht van een Schitterende lach.

 

Wereldwijd zijn er nog heel veel kinderen die geen toegang hebben tot basis tandverzorging en die niet voldoende voorgelicht zijn om voor een gezonde glimlach te zorgen. Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™ van Colgate bereikt kinderen over heel de wereld met gratis tandcontroles en opvoeding rond mondgezondheid. De engagement van Colgate om gezonde gewoontes aan te leren voor het leven, waardoor kinderen gaan stralen van zelfvertrouwen en de basis leggen voor hun verder succes - dat is de Kracht van een Schitterende lach.

Wereldwijd bereik van Colgate

Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™ van Colgate behoort wereldwijd tot de meest verstrekkende, succesvolle initiatieven voor mondgezondheid bij kinderen. Dankzij langdurige partnerschappen met overheden, scholen en gemeenschappen bereikte "Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™" programma van Colgate meer dan een half miljard kinderen en hun families in 80 landen, met gratis tandcontroles en opvoeding rond mondgezondheid.

Bekroond programma

De hoeksteen van "Een Schitterende lach, Een schitterende toekomst™" van Colgate is het bekroonde pedagogische pakket. Het multiculturele educatieve materiaal van Colgate, dat ontwikkeld werd door experts wereldwijd, helpt aan te tonen hoe tanden en tandvlees gezond blijven.

Deze zeer positieve evolutie kan nog verbeterd worden als nog meer kinderen leren wat een goede tandhygiëne inhoudt. Daarom stelde Colgate een pedagogisch pakket samen voor de lagere scholen.

In 2017, in België, hebben meer dan 2800 klassen dit pakket aangevraagd; er bestaat dus een grote kans dat uw kind deelneemt aan dit programma. Daarom denken wij dat het belangrijk is, dat u ingelicht wordt over de inhoud.

Home - Infographic bsbf

Bereiken van miljoenen
kinderen over de hele wereld