Wij komen op voor een gezonde glimlach

MONDVERZORGING TOEGANKELIJK GEMAAKT

Wij komen op voor
een gezonde glimlach

Het toegankelijk maken van een goede mondverzorging is de allereerste stap in de richting van een gezonde glimlach

Wat als een goede mondverzorging nu eens voorgoed toegankelijk gemaakt werd voor iedereen? Dit zou immers een groot aantal mondgezondheidsproblemen verhelpen. Om tot deze doelstelling te komen, blijven we onze mondverzorgingsproducten inzetten om zo de standaardnormen voor een goede mondhygiëne verder door te trekken. Ook leggen we gezonde mondverzorgingsgewoontes vast doorheen oningewikkelde educatieve initiatieven.

Wij streven naar een toekomst zonder gaatjes

Colgate plaatst allerhande initiatieven voorop om deze doelstelling te bevorderen, waaronder het toegankelijk maken van een goede mondverzorging d.m.v. voorlichtingsprogramma's. Door gezonde mondverzorgingsgewoonten aan te leren, en dit aan maar liefst twee miljard kinderen tegen 2025, weet Colgate steeds meer mensen te bereiken.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILJARD STRALENDE GLIMLACHEN

Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®

Met het BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES®-programma biedt Colgate al bijna 30 jaar lang gratis tandheelkundige screenings en voorlichting rond mondgezondheid aan. Dit bij kinderen over de hele wereld opdat ze van jongs af aan de nodige mondverzorgingsgewoontes kunnen toepassen. Dankzij jullie hulp en steun gaan we volle vaart vooruit met onze missie en hebben we reeds meer dan een miljard kinderen de hand kunnen toereiken. Onze doelstelling is om tegen 2025 twee miljard kinderen een helpende hand te mogen bieden.

Meer hierover

 

We zorgen ervoor dat men makkelijker toegang kan krijgen tot een goede mondzorg.

We zetten ons in om mondverzorgingsproducten evenals de voorlichting rond mondgezondheid voor iedereen wereldwijd toegankelijker te maken. Op deze manier kan iedere persoon, waar ook ter wereld, over de nodige informatie en middelen beschikken voor het behoud van een goede mondgezondheid.

Colgate Oral Care Center

Colgate Oral Care Center

Hebt u vragen omtrent mondverzorging? Wij voorzien u met het nodige antwoord! Bezoek onze Oral Care Center-website om op de hoogte te blijven van de laatste artikel- en video-updates. We houden u te allen tijde up-to-date over de nieuwste aanbevelingen voor beugels, vullingen, verstandskiezen en meer, zodat u zich, ongeacht uw leeftijd, optimaal kunt beschermen tegen mondgezondheidsproblemen.
 

Bezoek het Oral Care Center

Duurzame tandverzorgingsproducten

DUURZAAMHEID

Opkomen voor 'een gezonde planeet', dat doen we door transparantie voorop te plaatsen

 

Meer informatie