Opkomen voor 'een gezonde planeet', dat doen we door transparantie voorop te plaatsen

DUURZAAMHEID

Opkomen voor 'een
gezonde planeet', dat doen we door
transparantie voorop te plaatsen

Innovatieve actie is vereist opdat u en de planeet volkomen beschermd zijn

We zijn ons steeds beter bewust van hoe kwetsbaar onze planeet wel niet is. Ook zien we steeds meer de noodzaak in om een gezonde leefstijl af te dwingen. Onze inzet voor het welzijn van de mens, onze inspanningen voor een milieuverantwoordelijk handelen... deze vormen de drijfveren achter onze innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame verpakkingen, productlevering en het gebruik van veilige bestanddelen. We gaan zelfs nog een stap verder en pleiten voor een wereldwijde mindering in het gebruik van water en plastic afval.

recyclable toothpaste tube

De recycleerbare tube tandpasta, de eerste van zijn soort

 

Meer informatie

Transparantie in actie

Wij zijn volledig transparant over de bestanddelen die in elk Colgate-product verwerkt zitten. Als men duidelijk kan zien en begrijpen wat er precies in de verschillende Colgate-producten zit — de formules, bestanddelen, enz — én wat de impact al dan niet is, kan men deze met een volkomen gerust hart in huis halen, of laten leveren.

Vegan

Vegan

Het overgrote deel van onze producten zijn veganistisch in dat ze geen dierlijke ingrediënten noch dierlijke bijproducten bevatten, en er geen technische hulpstoffen toegepast worden voor de verwerking ervan.

Glutenvrij

Glutenvrij

Onze producten zijn vrij van gluten die voorkomen in granen zoals tarwe, rogge en gerst.

 

 

 

Suikervrij

Suikervrij

We voegen geen suiker toe aan onze producten. We gebruiken suikervervangers of kunstmatige en natuurlijke zoetstoffen om de smaak te verbeteren.

Verantwoord vervaardigd

Verantwoord vervaardigd

We beschermen zowel de mens als de planeet. Onze wereldwijde productielocaties zijn veilige werkplekken voor al onze werknemers en teams. Bovendien zijn we intussen goed op weg naar een afvalvrij bedrijf en boeken we grote vooruitgang op het gebied van energie- en waterefficiëntie.

Meer informatie

De door ons samengestelde bestanddelen zijn veilig voor u en uw gezin.

ONZE BESTANDDELEN

De door ons samengestelde bestanddelen
zijn veilig voor u en uw gezin.

 

Meer informatie