Palmolive Joyous
AYURITUEL

Palmolive Ayurituel Joyous

Herontdek je welzijn en innerlijke harmonie met Palmolive Ayurituel Joyous. Haar unieke formule, met Indiase Moerbei en lotusbloem extracten, geeft je zintuigen een boost en neemt je mee naar een sensationele ervaring!

Meer Palmolive Ayurituel producten

Drukpunten

Waarom zou je, als je in de douche bent, niet optimaal profiteren van je ontspannen spieren? Plaats je handen op je hoofd met je duim in de natuurlijke ruimte aan de bovenkant van je nek. Het manipuleren van dit punt kan helpen om stijve en vermoeide spieren te verzachten waardoor je meer in balans bent.

Ontdek meer welness tips voor thuis in het Palmolive Thermal assortiment. Ontdek meer wellness tips voor thuis in het Palmolive Aromatherapy assortiment. Welness tips voor thuis

Fuchsia

Psychologisch gezien een krachtige kleur. De fuchsia is verzorgend en verzachtend. Fuchsia wordt regelmatig gebruikt voor meditatie en het heeft een sterke associatie met spiritualiteit en de zoektocht naar innerlijke balans.

Kleuren therapie

Ontdek de geur van Palmolive Ayurituel Joyous

Een frisse en zachte harmonie van bloemen elementen gemengd met bestanddelen van fruit om je zintuigen te wikkelen in een revitaliserende en vreugdevolle geur.

Een wereld van geuren